Wat is Aura Soma®

Aura (licht) Soma (lichaam) is een vorm van kleurentherapie die in 1984 het levenslicht zag. Het is een systeem wat werkt door en met kleuren. Het wint mondiaal aan populariteit omdat het door ieder mens te begrijpen en te gebruiken is. Het systeem kent inmiddels 111 flessen met 2 kleurenfracties op olie en waterbasis. In de vloeistof zitten kristallen, planten, mineralen en kruidenextracten verwerkt. De flessen bevatten levende energieën, net als wijzelf dat zijn. De flessen heten equilibrium flessen en deze flessen zijn de basis van het systeem.

Het woord equilibrium betekent zoiets als “balans”. Balans is ook datgene wat de flessen ons beloven. Ze geven ons datgene wat we op dat moment nodig hebben. Iedere fles heeft een andere kleurencombinatie, een ander nummer en een andere naam. En, iedere fles heeft ons dus ook iets anders te vertellen.

Aura-Soma® gaat ervan uit, dat we alles waar we naar op zoek zijn al in ons hebben. De Aura-Soma® leer is op zichzelf compleet en berust op 30 jaar ervaring. Het systeem sluit naadloos aan bij inzichten en ervaringen uit onder andere het  Boeddhisme, Yoga, Homeopathie, Astrologie, Tarot en de Kabbala.

 

Hoe werkt een Aura Soma® kleurenconsult?

Tijdens een Aura Soma® kleurenconsult kies je 4 flessen die je aanspreken. Vervolgens ga ik als Aura Soma® practitioner met jou kijken wat er allemaal bij je op komt als je naar de flessen kijkt, ze dichtbij je houdt en voelt wat ze met je doen. Er ontstaat als vanzelf een verhaal waarin je erachter komt wat op dit moment het thema is waar je mee bezig bent, wat je valkuilen en uitdagingen hierin zijn, hoe je er nu mee om gaat en wat je wellicht anders zou kunnen en/of willen doen. De flessen ondersteunen jouw proces van bewustwording van datgene waar je mee bezig bent en zullen je ook reflectie en inspiratie geven om hiermee verder te gaan. Het is alsof je in een spiegel naar jezelf kijkt.

“Je bent de kleuren die je kiest”

Wat levert een Aura Soma® kleurenconsult je op?
Inzicht & bewustwording op zielsniveau. Daar bedoel ik mee dat je op een hele makkelijke manier heel diep in jezelf gaat kijken wat op dit moment je aandacht vraagt en wat je ermee zou kunnen en willen doen. Je kiest zelf een thema, doordat je bepaalde flessen kiest en vervolgens vertel je jezelf, met ondersteuning van mij, hoe het ervoor staat met betrekking tot dat thema, waar je nu tegen aan loopt en wat je eraan zou kunnen doen. Door met een fles op je lichaam te gaan werken kunnen de oliën je ondersteunen je om ook echt aan de slag te gaan met het thema wat je hebt gekozen.

 

Hoe werkt een Aura Soma® Chakra massage?

Ik ga met een aantal zorgvuldig geselecteerde equilibiumflessen al jouw chakrapunten behandelen. Dit doe ik door middel van ronddraaiende bewegingen op je lichaam ter hoogte van de desbetreffende chakra. De kleuren van de flessen corresponderen met de chakra’s. Verder gebruik ik onder andere de pomanders uit het Aura Soma systeem en reinig en laadt daarmee je aura op (lichtlichaam). Pomanders bestaan uit kruiden, kristallen en essentiële oliën en werken goed om je energielichaam weer op te laden. Op het einde van de massage check ik of alle chakra’s in balans zijn, zo niet, dan voeg ik nog wat extra’s toe.

Wat levert een Aura Soma® Chakra massage je op?
Algehele balans in je chakra’s. Je chakra’s worden gereinigd en opgeladen en hierdoor ontstaat er een balans waardoor je totaal ontspannen uit de massage komt. Je geeft jezelf als het ware een APK, waarbij alles wordt nagekeken, gerepareerd en opgeladen.

 

Wat doen een Aura Soma® kleurenconsult & een Aura Soma® massage niet?

Het geneest geen ziektes en het pretendeert dit ook niet. Het is een ondersteunend systeem, maar vervangt geenszins de reguliere geneeskunde. Het is bedoeld als aanvulling en ondersteuning van datgene waar je behoefte aan hebt.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.